-38%

Brixton /Γυαλιά ηλίου BS160 C02

Original price was: €130.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €80.00.

Φύλο: Γυναικείο

Κατασκευαστής: Brixton
Σχήμα σκελετού: Τετράγωνο
Χρώμα πλαισίου: Καφέ ταρταρούγα
Χρώμα φακού: ντεγκραντέ πορτοκαλί

Υλικό σκελετού: Κοκάλινος
Ύψος φακού- Κενό μύτης-Βραχίονας: 50-23-145
Κατηγορία φακών: 3
Φακοί: Οργανικοί
Τεχνολογία Acetate
Φίλτρο UV: 100% προστασία

Περιγραφή

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η GLASS OF BRIXTON, έχει εμπνευστεί από τις πιο σύγχρονες τάσεις, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό των νέων και επερχόμεων σχεδιαστών μας και την δημιουργία υψηλών προτύπων, η συλλογή της GLASS OF BRIXTON δημιουργήθηκε για εσάς και μόνο.

 

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Μία πόλη από την οποία προέρχονται όλες οι νεανικές εμπορικές μάρκες, οι επαναστάτες και πρωτοπόροι των ημερών μας. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, η Brixton πρόσφερε εμπνεύσεις για την παγκόσμια βιομηχανία μόδας. Σήμερα, αυτό το πολύχρωμο, ζωντανό προάστιο του Λονδίνου, που έχει υμνηθεί από διάσημους καλλιτέχνες και μουσικές μπάντες, όπως π.χ. το συγκρότημα των ‘The Clash’, τον οίκο του Dubstep, τους σκέητερς και ποδηλάτες, έγινε ο καμβάς μας .

ΣΧΕΔΙΟ

Η συλλογή Glass of Brixton έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτούς που τους αρέσει να ζουν στην υπέροχη εποχή της μουσικής, των χρωμάτων και των πολυπολιτισμικών επιρροών

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ

Οι φακοί αυτών των γυαλιών ηλίου διαθέτουν υψηλή οπτική ακρίβεια και είναι ανθεκτικοί στα χτυπήματα σύμφωνα με το US FDA Reg. Χρησιμοποιούνται στην παραλία, στο χιόνι, ή για μια συνηθισμένη βόλτα στους δρόμους της πόλης. Προστατεύουν τα μάτια σας, τα ξεκουράζουν και μέσω αυτών βλέπετε τον κόσμο με πιο καθαρή όραση, χωρίς αντανακλάσεις.

Συνοδεύεται από αυθεντική θήκη, πανάκι και πιστοποιητικά γνησιότητας, όπου αυτά παρέχονται από τον προμηθευτή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Brixton /Γυαλιά ηλίου BS160 C02”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *