Ποιο χρώμα φακού είναι καλύτερο για γυαλιά ηλίου;

Ψάχνετε για νέες αποχρώσεις αλλά δεν είστε σίγουροι ποια απόχρωση φακού να επιλέξετε; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Παρακάτω, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές χρώματος φακού, ώστε να μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή στα γυαλιά ηλίου σας, για τις ανάγκες όρασης και τον τρόπο ζωής σας.

Γκρι φακοί

Οι γκρι φακοί είναι απο τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Αυτό επειδή παρέχουν μια καθαρή εικόνα τόσο τις ηλιόλουστες όσο και τις συννεφιασμένες μέρες και παρέχουν εξαιρετική συνολική προστασία έναντι της αντανάκλασης.

Επιπλέον, οι γκρι φακοί επιτρέπουν την αληθινή αναγνώριση χρωμάτων, ώστε να βλέπετε τα χρώματα στην πιο αληθινή τους μορφή. Οι γκρι φακοί είναι η τέλεια επιλογή για υπαίθριες δραστηριότητες όπως ποδηλασία, οδήγηση, θαλάσσια σπορ, τένις, πεζοπορία και άλλα. Βοηθούν επίσης στην καταπολέμηση της κόπωσης των ματιών.

Καφέ φακοί

Οι καφέ φακοί παρέχουν εξαιρετική οπτική αντίθεση και αντίληψη βάθους και είναι ιδανικοί για φωτεινό, ηλιόλουστο περιβάλλον. Οι κόκκινες και ζεστές αποχρώσεις στους καφέ φακούς βοηθούν επίσης στο φιλτράρισμα του μπλε φωτός.

Οι καφέ φακοί είναι ιδανικοί για φωτεινές υπαίθριες δραστηριότητες όπως γκολφ, οδήγηση και ιστιοπλοΐα.

Πράσινοι Φακοί

Οι πράσινοι φακοί συνδυάζουν τις λειτουργίες τόσο των γκρι όσο και των καφέ φακών. Παρέχουν καλύτερη αντίληψη χρώματος από τους καφέ φακούς και υψηλότερη αντίθεση από τους γκρι φακούς.

Οι φακοί με πράσινη απόχρωση είναι τέλειοι τόσο για ηλιόλουστες όσο και για συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μειώνουν την αντανάκλαση ενώ κάνουν τις σκιές πιο φωτεινές. Οι πράσινοι φακοί είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις χρήσεις επειδή παρέχουν καθαρή και άνετη όραση.

Κίτρινοι φακοί

Προτιμημούνται από παίκτες του μπέιζμπολ, πιλότους και παίκτες, οι κίτρινοι φακοί είναι ιδανικοί για άτομα που περνούν πολύ χρόνο μετατοπίζοντας γρήγορα την εστίασή τους από το ένα αντικείμενο στο άλλο. Οι κίτρινοι φακοί μπλοκάρουν το μπλε φως και παρέχουν καθαρή όραση σε περιβάλλον με ομίχλη ή χαμηλό φωτισμό. 

Κόκκινοι/Ροζ φακοί

Οι κόκκινες αποχρώσεις αυξάνουν σημαντικά την αντίθεση σε συνθήκες συννεφιάς ή ομίχλης. Παρέχουν επίσης εξαιρετική αντίληψη βάθους και βελτιωμένη ορατότητα οδήγησης. Σκεφτείτε τους κόκκινους ή ροζ φακούς εάν παίζετε χειμερινά σπορ ή θαλάσσια σπορ. Βοηθούν επίσης στη μείωση της καταπόνησης των ματιών εμποδίζοντας το μπλε φως.

Μπλε φακοί

Μια δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στους λάτρεις της μόδας, οι μπλε ή βιολετί φακοί είναι εξαιρετικοί στη μείωση της αντανάκλασης σε συνθήκες χιονιού ή υγρασίας. Ενισχύουν επίσης τα περιγράμματα και βελτιώνουν την αντίληψη των χρωμάτων.

Είτε βρίσκεστε στο γήπεδο του γκολφ είτε στις πίστες, οι μπλε φακοί θα βελτιώσουν τόσο την εμφάνιση όσο και την όρασή σας.

Αποκτήστε τα νέα σας γυαλιά ηλίου στο https://optimall.gr/

Ανεξάρτητα από τα γυαλιά ηλίου που προτιμάτε, σίγουρα θα σας καλύψουμε να βρείτε το ιδανικό για εσάς χρώμα φακού ανάλογα με την καθημερινότητα σας.

Στην OptiMall, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα γυαλιών ηλίου με φακούς υψηλής ποιότητας που μπορούν να αναδείξουν την εμφάνισή σας διατηρώντας τα μάτια σας υγιή. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *